Bent u beschermd tegen cybercrime?

100% veilig bestaat niet

Cybercrime wordt een steeds groter probleem. Computers en internet zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse (bedrijfs)leven. Meer dan ooit bent u afhankelijk van uw data en systemen. Van payrollgegevens tot klantadressen en van creditcarddata tot medische informatie. Een inbreuk op de beveiliging ervan heeft vrijwel altijd nadelige gevolgen voor uw bedrijf

Vanaf € 60,- per maand

Wij geven u graag onafhankelijk en persoonlijk advies over de beste verzekering tegen cybercrime. Al vanaf €60,- per maand verzekert u zich tegen de gevolgen van onder meer hacking, systeeminbraak, verloren gaan of gestolen worden van data en cyberaanvallen. Wil u weten wat de premie bedraagt neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat

 

Drie tips van collega Maarten
Wat kunt u zelf vast doen? Onze cyberspecialist Maarten geeft u graag drie tips:
 
1. Pas op met openbare wifi
U staat er misschien niet altijd bij stil, maar openbare wifi-verbindingen zijn vaak onveilig. Hackers kunnen vrij eenvoudig meekijken en op die manier aan uw data komen. Bent u elders aan het werk? Gebruik dan de 3G-, of 4G-verbinding van uw telefoon. Of werk met een VPN-verbinding (hier kunt u een abonnement voor afsluiten). 
 
2. Wees alert op de risico’s van internetfraude
Wist u dat 80 tot 90 procent van de cyberaanvallen op consumenten begint met internetfraude (phising)? Internetfraudeurs gaan uitgekiend te werk en hebben een scala aan mogelijkheden om uw gegevens te bemachtigen via de telefoon, mail of social media. Wees daarom alert, open nooit zomaar een link en geef geen wachtwoorden of gegevens door als u niet zeker weet dat deze in goede handen zijn.
 
3. Vergrendel altijd het beeldscherm van uw computer
Vergrendel altijd het beeldscherm van uw computer als u weg gaat. Een ontgrendelde computer is als een open deur: iedereen kan zo naar binnen. Maak er daarom een gewoonte van om uw apparaten te vergrendelen. Ook als u alleen een kopje koffie gaat halen of kort met een collega wilt overleggen.
Deel dit bericht op:

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar!

 

Bellen kan ook: 053-4861223

Informatie aanvragen

Graag advies over: