Vacature: Relatiebeheerder
zakelijke verzekeringen (part-time/full-time)

Als binnendienst-medewerker van de zakelijke afdeling ben je onderdeel van een enthousiast team, op een prachtige locatie in Enschede. Dagelijks werken wij met een sterk team om de risico’s van onze relaties in kaart te brengen en af te dekken waar dat mogelijk en wenselijk is.

Klinkt mooi, maar wat doe ik dan precies?

Jij bent het aanspreekpunt voor de zakelijke relaties. In combinatie met onze buitendienst zorg je ervoor dat iedere ondernemer een passend advies krijgt. Doortastend, kritisch en gezond verstand zijn daarin belangrijk. Je wilt namelijk niet dat er brand uitbreekt in een gebouw dat je nét over het hoofd hebt gezien.

Gezond verstand, dat past me wel!

Ja, maar laat je niet misleiden. Er zijn veel verzekeraars en iedereen biedt wat anders. Aan jou de taak om het beste product te vinden. Kennis en ervaring zijn daarom belangrijk. Je weet de regie te voeren over de zaken die je behandelt. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, want je werkt altijd samen. Met o.a. een aantal directe collega’s en daarnaast een heel team dat klaarstaat om met elkaar het verschil te maken. Dat is waar wij voor staan!

Wat wij vragen:

  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie/branche.
  • Enige kennis van Anva is handig en uiteraard beschik je over de benodigde vakdiploma’s.
  • Enthousiasme, gedrevenheid en een hands-on-mentaliteit passen helemaal bij jou.

Wat wij bieden:

  • Een contract voor 38 uur per week;
  • Een gezellige werksfeer met ruimte voor eigen ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectief pensioen en een WIA hiaten-dekking.

Over De Bedrijfsverzekeraar

Of het nou om advies, het regelen van pensioenen of het verzekeren zelf gaat: De Bedrijfsverzekeraar helpt. Al meer dan 20 jaar zijn we succesvol actief in de zakelijke assurantie- en pensioenmarkt. We werken in het oosten van Nederland en dan voornamelijk in Twente en de Achterhoek. In ons werk vinden we persoonlijk contact en het ontzorgen van onze klant heel belangrijk. De Bedrijfsverzekeraar maakt onderdeel uit van Licent. Licent is een hechte groep van ruim 20 aangesloten samenwerkende kantoren met een eigen Volmacht. Door samen te werken sta je sterker. Met de kracht van Licent noemen wij dat. Licent heeft een eigen academie waar diverse opleidingen worden aangeboden.

Solliciteren

Herken jij je helemaal in bovenstaand profiel? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten! Stuur je sollicitatie naar d.geisink@debedrijfsverzekeraar.nl. Of neem voor vragen contact op met Dick Geisink via 053 – 486 12 23.