Vacature:
Schadebehandelaar

De Bedrijfsverzekeraar B.V. is op zoek naar een nieuwe collega voor de schadeafhandeling! Ben jij die schadebehandelaar met een frisse blik? En heb je brede kennis op het gebied van schadeverzekeringen. Reageer dan op onze vacature!

Informatie

Voor een select aantal kantoren in onze regio, horend bij de Licent Adviesgroep zoeken wij versterking voor de schade afdeling! Binnen onze organisatie zijn er allerlei risico’s verzekerd, van groot zakelijk tot ZZP’ers en van landbouwrelaties tot particulier.

Wat ga je doen?

Als schadebehandelaar ben je het aanspreekpunt voor onze relaties wanneer zij schade hebben. Je behandelt het dossier van begin tot eind en daarbij heb je contact met verzekeraars, experts, tegenpartijen en andere derden. Je dagen zijn erg afwisselend en er komen allerlei schades voorbij. Naast de verschillende branches, zijn er polissen via volmacht, provinciaal en beurs gesloten.

Ook het klantcontact is wisselend. Relaties komen langs op kantoor om een schade te bespreken, wij bezoeken relaties & er vindt contact plaats via telefoon en mail.

Dit doen wij allemaal om onze relaties te ontzorgen, dat als er schade is, het goed voor hen geregeld wordt!

Wat bieden wij jou?

  • 32 / 40 uur functie
  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Flexibele werklocatie (Enschede/Hengelo/Albergen)

Wat heb je nodig?

  • Enthousiast en creatief
  • WFT schade zakelijk
  • MBO + werk- en denkniveau

Over De Bedrijfsverzekeraar

Of het nou om advies, het regelen van pensioenen of het verzekeren zelf gaat: De Bedrijfsverzekeraar helpt. Al meer dan 20 jaar zijn we succesvol actief in de zakelijke assurantie- en pensioenmarkt. We werken in het oosten van Nederland en dan voornamelijk Twente en de Achterhoek. In ons werk vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. We zijn open en eerlijk. Adviseren onze relaties alleen producten en diensten waar we zelf ook voor de volle 100% achter staan.

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf op deze plek? Of heb je nog vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Stuur een bericht naar d.geisink@debedrijfsverzekeraar.nl of bel: 06-555 650 62