Collectief pensioen

Een goede pensioenregeling voor uw medewerkers?

Collectief pensioen: Welk pensioen past bij uw medewerkers?

Uit onderzoek blijkt dat werknemers een goede pensioenregeling als belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde zien.Tegelijkertijd wordt communicatie rondom pensioen als onduidelijk en onbegrijpelijk ervaren. Hoe vult u als werkgever deze pensioenregeling nu het beste in?

Naast een goed pensioen voor uw medewerkers wilt u immers ook grip houden op de kosten. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Goede producten zijn daarbij belangrijk, alleen nooit een oplossing op zichzelf. Het draait uiteindelijk om het advies. Onze pensioenadviseurs hebben deze specifieke kennis in huis, zodat u verzekert bent van een objectief en onafhankelijk advies.

De pensioenadviseurs van de Bedrijfsverzekeraar zijn zeer ervaren in het vertalen van uw wensen naar de best passende pensioenoplossing voor uw medewerkers.

Wensen en budget

In samenspraak met u zorgt uw pensioenadviseur ervoor dat u de collectieve pensioenvoorziening krijgt die is afgestemd op uw wensen en budget. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. In 5 heldere stappen werken wij toe naar een passend advies. Het gehele adviestraject en de nazorg in handen van één vaste vertrouwenspersoon die uw persoonlijke belangen behartigd. Dat biedt rust.

 

Uw adviseur:
Erwin Scholten
Telefoon: 053-4861223

Pensioenadvies aanvragen

Of bel ons: 053-4861223

Informatie aanvragen

Graag advies over: