Onze visie

Ondernemend

De ondernemers achter de Bedrijfsverzekeraar zijn tevens uw accountmanagers. Bij ons heeft u niet alleen een vast aanspreekpunt, maar weet u zich ook verzekerd van de persoonlijke inzet van iemand die weet wat ondernemerschap inhoudt.

Maatwerk

Geen twee bedrijven zijn gelijk. Daarom kan een goede verzekering per definitie nooit standaard zijn. Wij inventariseren de onderneming dan ook grondig. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alles perfect past, tot in de kleine lettertjes. En in de jaren daarna toetsen we regelmatig of alle polissen nog aansluiten op de omstandigheden van dat moment.

Overstijgend

Onze opvatting van het vak overstijgt de losse polissen. Wat ons betreft gaat het bij verzekeringen om alles wat voor u als cliënt van belang kan zijn. Dus ook pensioenen, hypotheken, employee benefits en dergelijke. Bij elk advies kijken we niet alleen naar de vraag van dat moment, maar ook naar de consequenties voor het complete plaatje. Niet altijd even eenvoudig, maar juist daar ligt onze kracht. Hoe moeilijker het wordt, hoe beter wij ons kunnen onderscheiden.

Persoonlijk

Het pensioen, de financiële planning en de persoonlijke verzekeringen van de ondernemer liggen vaak op een logische manier in het verlengde van de bedrijfsverzekeringen. Daarom regelen we ook deze ondernemerszaken graag voor u.

 

Waarom kiezen voor de Bedrijfsverzekeraar
Persoonlijk

Uw vaste vertrouwenspersoon is altijd één van de ondernemers achter de Bedrijfsverzekeraar. U weet zich verzekerd van de persoonlijke inzet van iemand die weet wat ondernemerschap inhoudt.

Onafhankelijk

Wij zijn volkomen onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Bij ons advieswerk laten wij ons leiden door het belang van onze klant, niet door die van de verzekeraar.

Grondig

Geen twee bedrijven zijn gelijk. Daarom kan een goed advies per definitie nooit standaard zijn wat ons betreft. Wij nemen graag de tijd om u daarvan te overtuigen. Uiteraard is de tijd die we daarbij investeren voor onze rekening.

Gespecialiseerd

Wij hebben er heel bewust voor gekozen ons toe te leggen op advies voor de ondernemer en zijn bedrijf. Onze specialisatie is uw garantie dat we de materie als geen ander beheersen en bijhouden. Wij weten hoe en waar we in elke specifieke situatie de beste dekking tegen de scherpste premie kunnen krijgen.

Compact

Onze mensen, zowel de ondernemers achter de bedrijfsverzekeraar als de medewerkers, kennen onze klanten. Geen relatienummer om u te identificeren, uw naam is wat ons betreft voldoende.

Onderscheidend

Goede producten zijn belangrijk, maar nooit een oplossing op zichzelf. Het draait uiteindelijk om het advies. Dat maakt het verschil tussen zomaar een product en een oplossing waar u echt beter van wordt. De specialisten van de Bedrijfsverzekeraar kunnen als geen ander uw wensen vertalen naar een passende oplossing voor uw bedrijf.

Transparant

Wij staan voor een transparante dienstverlening. Voorafgaand aan onze dienstverlening, zijn we duidelijk over de kosten die hiermee gepaard gaan. Dit bespreken we vooraf met u, voor we overgaan tot het uitvoeren van de dienstverlening. Al onze tijdsinvesteringen vooraf, nemen wij voor eigen rekening.

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar!

 

Bellen kan ook: 053-4861223

Informatie aanvragen

Graag advies over: