Blog

Nieuws en info

Cybercrime veroorzaakt miljarden bedrijfsschade

Cybercrime is een groot probleem en de verwachting is dat dit door toenemende digitalisering alleen maar zal toenemen. Het aantal (geslaagde) aanvallen neemt toe, maar ook de diversiteit ervan. Uit onderzoek van TNO (2012) blijkt dat er jaarlijks voor 10 miljard euro schade is voor de gehele maatschappij, 75% hiervan komt voor rekening van het bedrijfsleven!

MKB Nederland liet in 2013 een peiling doen. Hieruit bleek dat 60% van de bedrijven in het MKB te maken heeft gehad met één of meerdere vormen van cybercrime. Denk hierbij aan phising, voorschotfraude of hacken. Een geslaagde aanval waarbij geld of cruciale informatie verloren gaan, kan forse gevolgen hebben voor de continuïteit van het bedrijf. Zorg dat de kosten in geval van een geslaagde hackpoging uw bedrijf niet de kop kosten!

Gehackt? Dan bieden we hulp!

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvalllen beperkt de schade. Hiscox en Kennedy van der Laan helpen u met assistentie van ervaren security professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meldt u een inbreuk? Dan staat ons gezamenlijk team van ervaren mensen voor u klaar. Ze helpen u databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.

Deel dit bericht op:

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar!

 

Bellen kan ook: 053-4861223

Informatie aanvragen

Graag advies over: