Kredietverzekering

Een kredietverzekering dekt uw financiële risico’s als uw klanten uw facturen niet meer kunnen betalen.

Zakenreisverzekering

Deze verzekering dekt schade tijdens uw zakenreis. Onder andere de volgende zaken kunnen vallen onder de (doorlopende) zakenreisverzekering: bagage, ongevallen, geneeskundige kosten, automobillistenhulp, buitengewone kosten. Aanvullend kunnen privévakantiereizen (inclusief winter- en onderwatersport) worden meeverzekerd.

Geldverzekering

Met een geldverzekering kunt u de risico’s van verlies of diefstal van contant geld afdekken. Niet alleen binnen uw kantoormuren, maar ook tijdens het transport naar de bank.

Expatverzekering

Als u of uw werknemer(s) gaat werken in het buitenland is het verstandig een expatverzekering af te sluiten. In deze verzekering zitten belangrijke dekkingen als het gaat om ziektekosten, schade, inboedel, rechtsbijstand, arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. Op deze manier kunt u werken in het buitenland met een zeker gevoel.

Evenementenverzekering

Bij het organiseren van een evenement komt er veel op u af. U kunt een evenementenverzekering afsluiten om u in te dekken voor de financiële gevolgen van bijvoorbeeld noodweer of afzegging van sprekers/artiesten.

Uw contactpersoon:
Maarten Vriesema
Telefoon: 053-4861223

Assurantieadvies aanvragen

Of bel ons: 053-4861223

Informatie aanvragen

Graag advies over: