Vacature:
Aan de slag als pensioenadviseur

Naast advies en ondersteuning bij bedrijfsverzekeringen adviseert De Bedrijfsverzekeraar bij (collectief) pensioen en overig financieel advies. Help jij ondernemers graag een keuze te maken in de juiste pensioenvoorziening voor hun medewerkers of zichzelf? Dan zoeken we jou als pensioenadviseur!

Een veelzijdige job

Pensioenadviseur bij De Bedrijfsverzekeraar… een unieke functie! Waar deze functie vaak puur gericht is op de buitendienst óf de binnendienst, gaat het bij ons om een combinatie. De ene keer werk je op kantoor of vanuit huis, het andere moment bezoek je klanten om te sparren of ze verder te helpen. Binnen jouw functie geniet je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Bovendien werk je veel samen met onze ± 10 andere collega’s op ons kantoor in Enschede.

Wat ga je doen?

  • Adviseren van uiteenlopende klanten (MKB, zelfstandige ondernemers en directeur grootaandeelhouders) op financieel gebied.
  • Aanvragen en invoeren van (collectieve) pensioenregelingen/AOV verzekeringen.
  • Controleren van pensioenstukken/AOV polis.
  • Onderhouden van onze (hechte) relaties.

De Bedrijfsverzekeraar biedt:

  • een contract voor 28-40 uur per week;
  • een gezellige werksfeer met ruimte voor eigen ontwikkeling;
  • de mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
  • een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien;
  • een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen!

Wat vragen we van jou?

Als pensioenadviseur vervul je een belangrijke rol in ons bedrijf. Jij bent namelijk degene die het pensioengedeelte aanstuurt. Daar komt behoorlijk wat verantwoordelijkheid bij kijken. Een aantal jaren werkervaring op het gebied van pensioenadvies is daarom een must. Ook beschik je over HBO werk- en denkniveau en de WFT diploma’s Vermogen en Pensioen. Tot slot ben je enthousiast, kritisch, en misschien wel het allerbelangrijkste: je bent sociaal en kwaliteitsgericht. Want met die eigenschappen kunnen we onze klanten écht van het beste advies voorzien.

Over De Bedrijfsverzekeraar

Of het nou om advies, het regelen van pensioenen of het verzekeren zelf gaat: De Bedrijfsverzekeraar helpt. Al meer dan 20 jaar zijn we succesvol actief in de zakelijke assurantie- en pensioenmarkt. We werken in het oosten van Nederland en dan voornamelijk Twente en de Achterhoek. In ons werk vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. We zijn open en eerlijk. Adviseren onze relaties alleen producten en diensten waar we zelf ook voor de volle 100% achter staan.

Geïnteresseerd?

Wil jij onderdeel worden van ons team? Of wil je meer informatie? Laat het ons weten! Stuur je sollicitatie vóór 1 april 2022 naar info@debedrijfsverzekeraar.nl. Of neem voor vragen contact op met Dick Geisink via 053 – 486 12 23.