Waarom

Waarom kiezen voor de bedrijfsverzekeraar?

 

Persoonlijk

Uw vaste vertrouwenspersoon is altijd één van de ondernemers achter de Bedrijfsverzekeraar. U weet zich verzekerd van de persoonlijke inzet van iemand die weet wat ondernemerschap inhoudt. 

 

Onafhankelijk

Wij zijn volkomen onafhankelijk van de diverse verzekeringsmaatschappijen. Bij ons advieswerk laten wij ons leiden door het belang van onze klant, niet door die van de verzekeraar.

 

Grondig

Geen twee bedrijven zijn gelijk. Daarom kan een goed pensioenadvies per definitie nooit standaard zijn wat ons betreft. Wij nemen graag de tijd om u daarvan te overtuigen. Uiteraard is de tijd die we daarbij investeren voor onze rekening.

 

Gespecialiseerd

Wij hebben er heel bewust voor gekozen ons toe te leggen op pensioenadvies voor de ondernemer en zijn bedrijf. Onze specialisatie is uw garantie dat we de materie als geen ander beheersen en bijhouden. Wij weten hoe en waar we in elke specifieke situatie de beste dekking tegen de scherpste premie kunnen krijgen.

 

Compact

Onze mensen, zowel de ondernemers achter de bedrijfsverzekeraar als de binnendienst, kennen onze klanten. Geen relatienummer om u te identificeren, uw naam is wat ons betreft voldoende.

 

Onderscheidend

Goede producten zijn belangrijk, maar nooit een oplossing op zichzelf. Het draait uiteindelijk om het advies. Dat maakt het verschil tussen zomaar een product en een oplossing waar werknemers echt beter van worden. De pensioenspecialisten van de Bedrijfsverzekeraar kunnen als geen ander uw wensen vertalen naar een passende pensioenoplossing voor uw bedrijf.

 

Transparant

Wij staan voor een transparante dienstverlening. Voorafgaand aan onze dienstverlening, zijn we duidelijk over de kosten die hiermee gepaard gaan. Dit bespreken we vooraf met u, voor we overgaan tot het uitvoeren van de dienstverlening. Al onze tijdsinvesteringen vooraf, nemen wij voor eigen rekening.