Visie

Ondernemend

De ondernemers achter de Bedrijfsverzekeraar zijn tevens uw accountmanagers. Bij ons heeft u niet alleen een vast aanspreekpunt, maar weet u zich ook verzekerd van de persoonlijke inzet van iemand die weet wat ondernemerschap inhoudt.

 

Maatwerk

Geen twee bedrijven zijn gelijk. Daarom kan een goede verzekering per definitie nooit standaard zijn. Wij nemen elke onderneming die zich als cliënt aandient grondig onder de loep. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alles perfect past, tot in de kleine lettertjes. En in de jaren daarna toetsen we regelmatig of alle polissen nog aansluiten op de omstandigheden van dat moment.

 

Overstijgend

Onze opvatting van het vak overstijgt de losse polissen. Wat ons betreft gaat het bij verzekeringen om alles wat voor u als cliënt van belang kan zijn. Dus ook pensioenen, hypotheken, employee benefits en dergelijke. Bij elk advies kijken we niet alleen naar de vraag van dat moment, maar ook naar de consequenties voor het complete plaatje. Niet altijd even eenvoudig, maar juist daar ligt onze kracht. Hoe moeilijker het wordt, hoe beter wij ons kunnen onderscheiden.

 

Persoonlijk

Het pensioen, de financiële planning en de persoonlijke verzekeringen van de ondernemer liggen vaak op een logische manier in het verlengde van de bedrijfsverzekeringen. Daarom regelen we ook deze ondernemerszaken graag voor u.